Παρασκευή, 13 Δεκέμβριος 2019

Home » Ενημέρωση για Θέματα ΕΟΠΕ » Σημαντικές επιστημονικές εξελίξεις για το 25ο ΕΣΚΟ

Σημαντικές επιστημονικές εξελίξεις για το 25ο ΕΣΚΟ

Απρίλιος 1, 2019 1:02 Κατηγορία: Ενημέρωση για Θέματα ΕΟΠΕ A+ / A-

Κορυφώνεται τις μέρες αυτές η προετοιμασία της πρωτεύουσας επιστημονικής εκδήλωσης της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ), του 25ου Ελληνικού Συνεδρίου Κλινικής Ογκολογίας (25ο ΕΣΚΟ, https://www.esko2019.gr/), που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 18-20 Απριλίου 2019, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, και Προέδρους της Επιστημονικής Επιτροπής την κα. Ε. Τιμοθεάδου και τον κ. Ν. Τσουκαλά.

Ως γνωστόν, στο φετινό Συνέδριο θα παρουσιασθούν εργασίες ως προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις και θα υπάρχουν τέσσερα χρηματικά βραβεία (τρία για προφορικές ανακοινώσεις και ένα για αναρτημένη ανακοίνωση). Οι περιλήψεις των εργασιών θα συμπεριληφθούν στο Βιβλίο Περιλήψεων του 25ου ΕΣΚΟ το οποίο θα διανεμηθεί σε ηλεκτρονική μορφή (pdf) σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να δοθεί στο γεγονός ότι στο φετινό Συνέδριο της ΕΟΠΕ οι περιλήψεις των εργασιών θα δημοσιευθούν στα αγγλικά σε ένα συμπληρωματικό τεύχος (supplementary issue) του επίσημου περιοδικού της ΕΟΠΕ, Forum of Clinical Oncology (FCO, https://content.sciendo.com).

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη διάθεσή σας να συμμετάσχετε και να συμβάλετε στην επιτυχία των δραστηριοτήτων της ΕΟΠΕ και αναμένουμε με χαρά τη δυναμική σας παρουσία στο 25ο ΕΣKΟ.

Σχολιάστε

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

scroll to top