Κυριακή, 7 Ιούνιος 2020

Home » Ενημέρωση για Θέματα ΕΟΠΕ » Μη παρεμβατικές κλινικές μελέτες και Προγράμματα μοριακών μεταλλάξεων της ΕΟΠΕ

Μη παρεμβατικές κλινικές μελέτες και Προγράμματα μοριακών μεταλλάξεων της ΕΟΠΕ

Απρίλιος 30, 2020 11:42 Κατηγορία: Ενημέρωση για Θέματα ΕΟΠΕ A+ / A-

Μία σημαντική δραστηριότητα της ΕΟΠΕ τα τελευταία χρόνια είναι η υποστήριξη και η διενέργεια μη παρεμβατικών κλινικών μελετών, με στόχο τη συγκέντρωση και την επεξεργασία δεδομένων για τη δημιουργία επιστημονικών βάσεων καταγραφής για διαφόρους τύπους καρκίνου. Η επεξεργασία των δεδομένων που προκύπτουν από τον έλεγχο και την καταγραφή των αποτελεσμάτων, βοηθά στη συγκέντρωση σημαντικών πληροφοριών για τον επιπολασμό των νεοπλασματικών νόσων και τη θεραπευτική διαχείριση των ασθενών με ιστορικό καρκίνου στην Ελλάδα.

Παράλληλα, σε μια εποχή που το Εθνικό Σύστημα Υγείας δοκιμάζεται, όχι μόνο οικονομικά αλλά και επί των αρχών του, η ΕΟΠΕ, στα πλαίσια του κοινωνικού της ρόλου και με την αρωγή συνεργαζόμενων φαρμακευτικών εταιρειών, προσπαθεί να εξασφαλίζει την απαραίτητη χρηματοδότηση για την οικονομική κάλυψη μοριακών αναλύσεων υψηλού κόστους για ασθενείς με καρκίνο στην Ελλάδα.

Πρόσφατα, η ΕΟΠΕ στο πλαίσιο μίας γενικότερης αναδιαμόρφωσης του website της (www.hesmo.gr) προσέθεσε στην κατηγορία των Κλινικών Μελετών όλα τα χρήσιμα συνοδευτικά αρχεία ανά μελέτη ή πρόγραμμα μοριακών αναλύσεων σε ισχύ. Με αυτό τον τρόπο, διευκολύνεται η άμεση ανάκτησή τους από τα μέλη ΕΟΠΕ και ΟΝΕΟ, κάνοντας χρήση των κωδικών πρόσβασής τους, οποιαδήποτε στιγμή τα χρειάζονται, χωρίς την αναγκαιότητα αναζήτησης στα email ή τα αρχεία τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε τους συνδέσμους:

Τρέχουσες Κλινικές Μελέτες ΕΟΠΕ

Προγράμματα Μοριακών Αναλύσεων

Σχολιάστε

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

scroll to top