Πέμπτη, 9 Ιούλιος 2020

Home » Ενημέρωση για Θέματα ΕΟΠΕ » HeSMO-ASCO International Palliative Care Workshop

HeSMO-ASCO International Palliative Care Workshop

Δεκέμβριος 3, 2018 4:53 Κατηγορία: Ενημέρωση για Θέματα ΕΟΠΕ A+ / A-

Η Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ), σε συνεργασία με την Αμερικανική Εταιρεία Κλινικής Ογκολογίας (ASCO) αποφάσισαν τη διοργάνωση του Διεθνούς Εργαστηρίου Παρηγορητικής Φροντίδας-International Palliative Care Workshop (Αθήνα, 10-11 Μαΐου 2019). Η εκδήλωση αυτή θα δώσει μια μοναδική ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν το εύρος και τους στόχους της Παρηγορητικής Φροντίδας στον καρκίνο και να αποκτήσουν βασικές γνώσεις και δεξιότητες σε σημαντικά θέματα που αφορούν στην Παρηγορητική Φροντίδα.

Οι Πρόεδροι της Επιστημονικής Επιτροπής, κα Σ. Αγγελάκη και κα Ε. Ραζή, με τη συνεργασία διακεκριμένων επιστημόνων του χώρου από την Αμερική, την Ευρώπη και τη χώρα μας, κατάρτισαν ένα εντατικό και ιδιαίτερα περιεκτικό πρόγραμμα, με διαλέξεις υψηλής ποιότητας και διαδραστικές ενότητες.

Σε αυτό το πλαίσιο, καλούμε τα μέλη της ΕΟΠΕ και της ΟΝΕΟ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην Παρηγορητική Φροντίδα και με καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Εργαστήριο (στη διεύθυνση: https://www.research.net/r/IPCWGreece). Εκτός των μελών μας, δεκτοί μπορεί να γίνουν και αναισθησιολόγοι, νοσηλευτές ογκολογίας (κατά προτίμηση όσοι έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην παρηγορητική φροντίδα), καθώς και άλλοι ειδικευμένοι επαγγελματίες της παρηγορητικής φροντίδας.

Η αίτηση θα πρέπει να υποβληθεί πριν από την 31η Ιανουαρίου 2019 για να ληφθεί υπόψη και να εξετασθεί.

Το κόστος εγγραφής είναι 150 ευρώ και οι υποψήφιοι που θα γίνουν αποδεκτοί θα ειδοποιηθούν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2019.

Οι υποψήφιοι που θα υποβάλλουν αίτηση πριν από τις 15 Δεκεμβρίου 2018 και θα γίνουν δεκτοί στο Εργαστήριο θα έχουν μειωμένο κόστος εγγραφής (100 ευρώ).

Περισσότερες πληροφορίες για το IPCW μπορείτε να βρείτε στην ΕΟΠΕ (κα Ναταλία Χατζηφώτη) καθώς και στο ASCO (στη διεύθυνση international@asco.org).

Save the Date

Program

Σχολιάστε

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

scroll to top