Δευτέρα, 6 Ιούλιος 2020

Home » Editorial » Editorial

Editorial

Νοέμβριος 18, 2019 2:38 Κατηγορία: Editorial A+ / A-

Αγαπητοί μας αναγνώστες

Το νέο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού μας βρίσκεται ήδη αναρτημένο στη γνωστή διεύθυνση. Περιλαμβάνει πλούσιες αναφορές στις δράσεις της ΕΟΠΕ και σε δράσεις υπό την αιγίδα της ΕΟΠΕ, καθώς και επιστημονικά νέα ειδικά για τον καρκίνο του μαστού που είχε την τιμητική του τον προηγούμενο μήνα

Τα Νέα της Ογκολογίας δημιουργήθηκαν από εσάς και μεγαλώνουν μαζί σας αναζητώντας διαρκώς τρόπους για να αποτελούν ένα σύγχρονο και δυναμικό μέσο ευρύτερης ενημέρωσης για τον καρκίνο, αλλά και παρουσίασης των σημαντικότερων δράσεων της Εταιρείας μας. Σύντομα θα μπορούμε να σας παρουσιάσουμε και περισσότερες εξελίξεις για το θέμα αυτό.

Μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα η δική σας γνώμη και θα θέλαμε τη συμμετοχή όλων των μελών της Εταιρείας, Νέων Ογκολόγων, ιατρών, νοσηλευτών, ασθενών και κοινού στην αρθρογραφία του περιοδικού μας. Κατά συνέπεια, σας καλούμε να μας στείλετε κείμενα, σχόλια και προτάσεις σας, ώστε να εμπλουτιστεί και να αναβαθμιστεί το περιεχόμενο του περιοδικού μας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Συντακτική Επιτροπή στο τηλέφωνο 2106457971 ή στο email hesmo@otenet.gt. Θα χαρούμε να ανταλλάξουμε απόψεις για κάθε θέμα που σας απασχολεί ή που θα θέλατε να παρουσιάσουμε.

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά!

Από τους Παθολόγους Ογκολόγους: Ελένη Γαλάνη και Νικόλαο Τσουκαλά και την Υπεύθυνη Σύνταξης: Ναταλία Χατζηφώτη

Σχολιάστε

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

scroll to top