Παρασκευή, 3 Ιούλιος 2020

ASCO20 Virtual

Ιούνιος 5, 2020 6:30 Κατηγορία: Συνέδρια-Εκδηλώσεις A+ / A-

Τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκε το  εξ αποστάσεως συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρείας Κλινικής Ογκολογίας (ASCO) 2020, το οποίο πραγματοποιήθηκε  στις 29-31 Μαΐου 2020. Όπως κάθε χρόνο έτσι και στο φετινό πρόγραμμα του παγκόσμιου συνέδριου ογκολογίας, ASCO20 Virtual, υπήρξαν πολύ σημαντικές επιστημονικές ανακοινώσεις οι οποίες πρόκειται να αλλάξουν και να βελτιώσουν τις υπάρχουσες πρακτικές για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) επιθυμώντας να συνεχιστεί απρόσκοπτα η επιστημονική εκπαίδευση του Ιατρικού Προσωπικού Ογκολογικών Τμημάτων κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19, αποφάσισε να καλύψει τα έξοδα για την εγγραφή ενός σημαντικού αριθμού των μελών ΕΟΠΕ-ΟΝΕΟ (Ειδικευμένοι και Ειδικευόμενοι) προκειμένου να παρακολουθήσουν το διαδικτυακό ASCO.

Λαμβάνοντας υπόψη την επιστημονική βαρύτητα του συγκεκριμένου συνεδρίου, οι Φαρμακευτικές Εταιρείες GlaxoSmithKline Α.Ε.Β.Ε., AstraZeneca Α.Ε., Μerck Α.Ε. και Pfizer Hellas Α.Ε.  ανταποκρίθηκαν θετικά σε αυτή την πρωτοβουλία της ΕΟΠΕ με την οικονομική τους ενίσχυση, δεδομένου ότι το όφελος που θα αποκομίσουν οι συμμετέχοντες θα είναι σημαντικό τόσο για την επιστημονική τους εκπαίδευση όσο και για τη βελτιστοποίηση της φροντίδας των ασθενών τους βάσει των νεότερων δεδομένων και προτύπων.

Σχολιάστε

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

scroll to top