Κυριακή, 7 Ιούνιος 2020

Home » Ενημέρωση για Θέματα ΕΟΠΕ » Αιγίδα της ESMO για το 25ο ΕΣΚΟ

Αιγίδα της ESMO για το 25ο ΕΣΚΟ

Φεβρουάριος 18, 2019 7:50 Κατηγορία: Ενημέρωση για Θέματα ΕΟΠΕ A+ / A-

Η προετοιμασία της κορυφαίας επιστημονικής εκδήλωσης της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ), του 25ου Ελληνικού Συνεδρίου Κλινικής Ογκολογίας (25ο ΕΣΚΟ, https://www.esko2019.gr/), που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 18-20 Απριλίου 2019, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, με Προέδρους της Επιστημονικής Επιτροπής την κα. Ε. Τιμοθεάδου και τον κ. Ν. Τσουκαλά έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος το ετήσιο Συνέδριο της ΕΟΠΕ έλαβε την αναγνώριση και αιγίδα από την European Society for Medical Oncology (ESMO, https://www.esmo.org/). Ειδικότερα, το επιστημονικό πρόγραμμα του 25ο ΕΣΚΟ αξιολογήθηκε και έλαβε 25 ESMO-MORA Category 1 points, γεγονός που αντανακλά τις συνεχείς και επίμονες προσπάθειες της Επιστημονικής Επιτροπής (https://bit.ly/2TXfk13).

Στο φετινό Συνέδριο θα παρουσιασθούν εργασίες ως προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις και θα υπάρχουν τέσσερα χρηματικά βραβεία (τρία για προφορικές ανακοινώσεις και ένα για αναρτημένη ανακοίνωση).

Σας περιμένουμε με χαρά στο 25ο ΕΣΚΟ και παρακαλούμε όπως φροντίσετε έγκαιρα για την εγγραφή σας. Ειδικότερα, παρακαλούμε να μεριμνήσετε για την εγγραφή των νεότερων συναδέλφων, ιδίως ειδικευόμενων, της κλινικής σας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη διάθεσή σας να συμμετάσχετε και να συμβάλετε στην επιτυχία των δραστηριοτήτων της ΕΟΠΕ και αναμένουμε με χαρά τη δυναμική σας παρουσία στο 25ο ΕΣKΟ.

Σχολιάστε

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

scroll to top