Log In
08/03/2018

Πρόγραμμα δωρεάν ελέγχου Foundation One

 

 

EOPE_LOGO_FINAL_CMYK_GR

 

Η ΕΟΠΕ, στο πλαίσιο της ερευνητικής δραστηριότητας και της κοινωνικής προσφοράς της και σε συνεργασία με τη Roche Hellas S.A., με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, προσφέρει στα μέλη της 50 δωρεάν ελέγχους Foundation One®. Στόχος αυτής της κοινής δράσης είναι να δοθεί στους ιατρούς- ογκολόγους η δυνατότητα αναγνώρισης του μοριακού προφίλ των ασθενών με μεταστατική νόσο συμπαγών όγκων, πριν από την έναρξη ή κατά τη διάρκεια θεραπείας πρώτης γραμμής, για την εξατομικευμένη προσέγγιση της θεραπείας τους.

Η διαδικασία θα περιλαμβάνει, εν συντομία, τα παρακάτω βήματα (για την αναλυτική περιγραφή ανατρέξετε στα συνοδευτικά έγγραφα 1,2):
Βήμα 1: Ο ενδιαφερόμενος ιατρός-ογκολόγος επικοινωνεί με την ΕΟΠΕ και δηλώνει το ενδιαφέρον του να συμμετέχει στο πρόγραμμα και αποστέλλει στην ΕΟΠΕ αντίγραφο της ιστολογικής εξέτασης.
Βήμα 2: Η υπεύθυνη προγράμματος της ΕΟΠΕ επικοινωνεί με τον υπεύθυνο στην εταιρεία Roche Hellas S.A. δίνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας του ιατρού-ογκολόγου.
Βήμα 3: Ο υπεύθυνος από την εταιρεία Roche Hellas S.A. επικοινωνεί με τον ιατρό-ογκολόγο ώστε να τον ενημερώσει για τη διαδικασία και να συντονίσουν από κοινού την αποστολή του δείγματος και τη συμπλήρωση των εγγράφων (έντυπο παραγγελίας, έντυπο συγκατάθεσης ασθενούς για την υπηρεσία FoundationOne και έντυπο συγκατάθεσης ασθενούς για την ΕΟΠΕ).
Βήμα 4: Mε το πέρας της υπηρεσίας Foundation One®, ο ιατρός-ογκολόγος θα συμπληρώνει ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με την ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας.
Βήμα 5: Η ΕΟΠΕ θα ενημερώσει τα μέλη της για την ολοκλήρωση του προγράμματος, με το πέρας των 50 δειγμάτων.

 

Για τις διαδικασίες του προγράμματος σας παρακαλούμε να λάβετε υπ’  όψιν σας τα εξής έγγραφα:

  1. Περιγραφή διαδικασίας
  2. Έντυπο συγκατάθεσης ασθενούς για την ΕΟΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Newsletter

footer

Όροι Χρήσης

Κλινικές μελέτες ΕΟΠΕ

copyrights HTML