Log In
12/07/2018

Νέα Συντακτική Επιτροπή Forum of Clinical Oncology

FCO profile (2)
Αγαπητoί κυρίες και κύριοι,
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) στη Συνεδρίασή του στις 27/04/2018 αποφάσισε να αναθέσει τη Διεύθυνση Σύνταξης του επιστημονικού περιοδικού της ΕΟΠΕ «Forum of Clinical Oncology (FCO)» στους κ. Μιχαήλ Λιόντο και κ. Νικόλαο Τσουκαλά οι οποίοι είχαν απαντήσει θετικά στην ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος που είχε σταλεί σε όλα τα μέλης της ΕΟΠΕ και της ΟΝΕΟ.

Στόχος της νέας Διεύθυνσης Σύνταξης είναι να συνεχίσει το FCO να χρησιμεύει ως φόρουμ τακτικής επικοινωνίας, παρουσίασης επιστημονικών δεδομένων, ανταλλαγής σκέψεων, απόψεων και προβληματισμών ανταποκρινόμενο στις υψηλές προδιαγραφές των διεθνών επιστημονικών περιοδικών. Πληροφορίες για το επιστημονικό περιοδικό της ΕΟΠΕ «Forum of Clinical Oncology (FCOμπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://content.sciendo.com/view/journals/fco/fco-overview.xml

Στο παραπάνω περιγραφόμενο πλαίσιο, θα θέλαμε να απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους επιστήμονες υγείας να συμβάλλουν αρθρογραφώντας, υποβάλλοντας πρωτότυπες εργασίες και κρίνοντας υποβληθείσες εργασίες ώστε το περιοδικό να βελτιωθεί, να μπορέσει να ενταχθεί στις σημαντικές βάσεις των επιστημονικών περιοδικών και κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον να λάβει impact factor.

Εκ μέρους της νέας Διεύθυνσης Σύνταξης, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για τη διάθεσή σας να σταθείτε αρωγοί στην προσπάθεια συνέχισης και αναβάθμισης των επιστημονικών εκδόσεων της ΕΟΠΕ και ειδικότερα στην αναβάθμιση του FCO προς όφελος της επιστήμης και της Ογκολογίας στην Ελλάδα. Επιπλέον, με χαρά θα θέλαμε να συζητήσουμε τις δικές σας προτάσεις και σκέψεις.

Με εκτίμηση,

ΜΙΧΑΗΛ  ΛΙΟΝΤΟΣ                                                            ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Newsletter

footer

Όροι Χρήσης

Κλινικές μελέτες ΕΟΠΕ

copyrights HTML