Log In
19/12/2017

Μήνυμα από τη Συντακτική Επιτροπή

Το επίσημο περιοδικό της ΕΟΠΕ, τα «Νέα της Ογκολογίας» ξεκίνησε το 2006 και αποτελεί μέσο  ενημέρωσης των μελών της αλλά και του ευρύτερου κοινού για τις δραστηριότητες της εταιρείας και τις εξελίξεις στο χώρο της ογκολογίας, αποτελώντας ένα βήμα επικοινωνίας και γόνιμου προβληματισμού.

Από το 2013 κυκλοφορεί σε ηλεκτρονική έκδοση και σήμερα, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να μετρά 6.270 χρήστες περίπου ανά μήνα.

Σκοπός της νέας Συντακτικής Επιτροπής των Νέων της Ογκολογίας είναι το κάλεσμα για ευρύτερη συμμετοχή όλων  των μελών της Εταιρείας, των Νέων Ογκολόγων, ιατρών, νοσηλευτών, ασθενών και κοινού να συμβάλλουν αρθρογραφώντας για να εμπλουτιστεί περαιτέρω η ύλη του περιοδικού, να προστεθούν νέες ενότητες, να γίνει ένα φόρουμ τακτικής επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων ανταποκρινόμενο στις νέες απαιτήσεις.

Με χαρά, θα λαμβάνουμε τα άρθρα και τις ιδέες/προτάσεις σας στα e mail: epantavou@hesmo.gr και hesmo@otenet.gr

Στο πλαίσιο αυτό θα ακολουθούνται συγκεκριμένες οδηγίες και χρονοδιαγράμματα προκειμένου να διευκολύνεται η διαδικασία συλλογής, επεξεργασίας και δημοσίευσης των άρθρων. Πιο συγκεκριμένα, τα άρθρα θα υποβάλλονται μέχρι το τέλος κάθε μήνα και θα δημοσιεύονται μέχρι τις 15 του επόμενου μήνα, όπου θα κυκλοφορεί το τεύχος.

Με τις υποδείξεις και τα σχολιά σας πιστεύουμε πως θα πετύχουμε τους στόχους που θέτουμε και πως θα γίνει το περιοδικό μας ακόμη πιο χρήσιμο και λειτουργικό για όλους.

Με την ελπίδα πως θα σταθείτε αρωγοί στην προσπάθεια συνεχούς αναβάθμισης των επιστημονικών εκδόσεων της ΕΟΠΕ, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για το χρόνο και τη διάθεσή σας.

 

 

Εκ μέρους των Νέων της Ογκολογίας, σας ευχαστε Καλή Χρονιά με Yγεία και Aγάπη!!!

Από τους Παθολόγους Ογκολόγους: Ελένη Γαλάνη και Νικόλαο Τσουκαλά και την Υπεύθυνη Σύνταξης: Έλενα Πανταβού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Newsletter

footer

Όροι Χρήσης

Κλινικές μελέτες ΕΟΠΕ

copyrights HTML