Log In
13/02/2020

Καλή και δημιουργική νέα χρονιά με υγεία!

Αγαπητοί μας αναγνώστες

Βρισκόμαστε αισίως στην αρχή μίας νέας και, ευελπιστούμε, εποικοδομητικής και αισιόδοξης χρονιάς για την ΕΟΠΕ και για όλους εσάς.

Το 2019 σηματοδοτήθηκε από πολλές αλλαγές στο τοπίο αντιμετώπισης του καρκίνου. Από τη μία μεριά, οι σύγχρονοι κοινωνικοί παράγοντες που κάνουν ολοένα και περισσότερο αισθητή την παρουσία τους στην καθημερινότητά μας, όπως η αύξηση της σωματικής δραστηριότητας, η σωστή και ισορροπημένη διατροφή κ.ο.κ., και, από την άλλη, οι ενέργειες που επιχειρούν να αυξήσουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της υγείας.

Σε αυτό το πλαίσιο, στην ΕΟΠΕ συνεχίζουμε τον καθημερινό μας αγώνα πραγματοποιώντας μία σειρά δράσεων με στόχο την επιμόρφωση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, την ενημέρωση του κοινού για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση, την προώθηση των κλινικών μελετών στην ογκολογία, καθώς και να διεκδικήσουμε από την Πολιτεία όσα χρειάζονται για να έχουν ίση πρόσβαση όλοι οι ασθενείς μας σε σύγχρονες και καινοτόμες θεραπείες, ανεξαρτήτως των όποιων οικονομικών δυσχερειών.

Για όλες αυτές τις δράσεις της ΕΟΠΕ σας καλούμε για άλλη μία φορά να συνδράμετε στο έργο της με τη δική σας αρθρογραφία, παρέχοντας ένα βήμα για την ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών για όλα τα παραπάνω, αλλά και δημιουργώντας ένα σύγχρονο μέσο πληροφόρησης των μελών μας, των ασθενών,  των φροντιστών τους, αλλά και του κοινού που ασχολείται με τη νόσο και –κυρίως- την πρόληψή της.

Με αυτές τις σκέψεις, ελπίζουμε να αποδεχθεί η νέα χρονιά αντάξια των προσδοκιών σας και σας ευχόμαστε να είναι δημιουργική και ευτυχισμένη για όλους μας!

Από τους Παθολόγους Ογκολόγους: Ελένη Γαλάνη και Νικόλαο Τσουκαλά και την Υπεύθυνη Σύνταξης: Ναταλία Χατζηφώτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Newsletter

footer

Όροι Χρήσης

Κλινικές μελέτες ΕΟΠΕ

copyrights HTML