Log In
13/03/2020

Αναβολή και Νέα Ημερομηνία Διεξαγωγής 5ου ΕΣΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ), παρακολουθώντας στενά τις ταχέως μεταβαλλόμενες εξελίξεις που σχετίζονται με τον COVID-19 σε Ελληνικό και Διεθνές επίπεδο, εξετάζοντας προσεκτικά και αξιολογώντας τις διαθέσιμες πληροφορίες του ΕΟΔΥ σχετικά με τηv εξάπλωση των κρουσμάτων του νέoυ κορωνοϊού (COVID-19) στη Χώρα μας και λαμβάνοντας υπόψη την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας στις 8/3/2020 για την αναστολή οιασδήποτε συνεδριακής εκδήλωσης στην επικράτεια για τις επόμενες 4 εβδομάδες, για προληπτικούς λόγους, έλαβε την απόφαση ευθύνης να αναβάλει την ετήσια συνάντηση του 5ου Ελληνικού Συνεδρίου Ογκολογίας (5ου ΕΣΟ, www.eso2020.gr), η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 7-9 Μαΐου, με νέα ημερομηνία διεξαγωγής στις 9-11 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Macedonia Palace.

Αυτή η συγκροτημένη απόφαση ελήφθη μετά από διεξοδική εξέταση και συζήτηση όλων των παραγόντων που επηρεάζουν την ετήσια συνάντηση μας, συμπεριλαμβανομένων και των συστάσεων του Υπουργείου Υγείας για περιορισμό των μετακινήσεων με στόχο την πρόληψη και προστασία για τη διασπορά της νόσου, καθώς αυτή η αλλαγή επιφέρει σημαντικές συνέπειες στους διοργανωτές, στους ομιλητές και στους αντιπροσώπους του Συνεδρίου μας. Η Υγεία και η Ασφάλεια όλων των παρευρισκόμενων της ετήσιας συνάντησης αλλά και των ασθενών, όμως, αποτελεί προτεραιότητα του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους ενδιαφερόμενους για την υπομονή, την κατανόηση και την υποστήριξή τους σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των εργασιών, των εγγραφών, και των κρατήσεων (αεροπορικών και διαμονής) του Συνεδρίου θα λάβετε από το γραφείο συντονισμού της διεξαγωγής του 5ου ΕΣΟ (ETS), .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Newsletter

footer

Όροι Χρήσης

Κλινικές μελέτες ΕΟΠΕ

copyrights HTML