Πέμπτη, 9 Ιούλιος 2020

Home » Ενημέρωση για Θέματα ΕΟΠΕ » Συμμετοχή της ΕΟΠΕ στο ESMO Congress 2019

Συμμετοχή της ΕΟΠΕ στο ESMO Congress 2019

Νοέμβριος 19, 2019 4:25 Κατηγορία: Ενημέρωση για Θέματα ΕΟΠΕ A+ / A-

Η μεγαλύτερη ετήσια ογκολογική συνάντηση στην Ευρώπη, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Βαρκελώνη από τις 27 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου 2019, με ρεκόρ συμμετεχόντων που άγγιζε το όριο των 30.000. Το ESMO 2019 είναι η παγκόσμια σκηνή για την αριστεία στη μεταφραστική έρευνα και την παρουσίαση των τελευταίων εξελίξεων στην ογκολογία για την καλύτερη περίθαλψη των ασθενών με καρκίνο.

Η ΕΟΠΕ συμμετείχε για 5η συνεχή χρονιά στο National Societies Village με περίπτερο το οποίο στελεχώθηκε από το ανθρώπινο δυναμικό της ΕΟΠΕ, αποτελώντας κεντρικό σημείο συνάντησης των μελών της καθώς και ξένων συναδέλφων, λειτουργώντας ως πυρήνας δημιουργικής δικτύωσης και παραγωγής νέων ιδεών. Στα διαλείμματα του συνεδρίου είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις με πολλούς επιστήμονες του χώρου στο Booth της ΕΟΠΕ και τους ευχαριστούμε όλους για τη διασύνδεση και την υποστήριξη που μας προσέφεραν.

Φέτος επικεντρώσαμε στις εκπαιδευτικές και επιστημονικές δραστηριότητες της ΕΟΠΕ: The HeSMO story in numbers. Η ΟΝΕΟ έδωσε ηχηρό μήνυμα με τη συμμετοχή της με abstracts. Συνολικά υποβλήθηκαν 43 abstracts από μέλη ΕΟΠΕ-ΟΝΕΟ. Η συμμετοχή των Ελλήνων συνέδρων φέτος ανέρχεται στους 253, γεγονός που καταδεικνύει τη σημαντική ελληνική ογκολογική παρουσία.

H εκπαιδευτική διαδικασία από τις επιστημονικές εξελίξεις που παρουσιάστηκαν κατά τις εργασίες του ESMO 2019, συνεχίζεται. Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά στη Μαδρίτη, με νέες δραστηριότητες και νέες ευκαιρίες συνεργασίας!

Σχολιάστε

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

scroll to top