Κυριακή, 21 Ιούλιος 2019

Περί αγυρτείας και αγυρτών*

Οκτώβριος 4, 2017 10:18 Κατηγορία: Αρθρογραφία A+ / A-

Δεν πρόκειται για ένα ή περισσότερα ονόματα, αλλά για υποπροϊόντα της απόγνωσης των απλών ανθρώπων ενώπιον της αδυναμίας της Ιατρικής να μας καταστήσει «αθάνατους» -απέθαντους, ως βρυκόλακες μάλλον…

Οι αγύρτες αγκαθοβολούν χρόνια αμέτρητα σε όλον τον κόσμο και όχι μόνο στον τόπο μας. Ο καρκίνος και η θεραπεία του αποτελούν προνομιακό πεδίο δράσης των θητευτών της αγυρτείας. Επειδή, δυστυχώς, η λέξη καρκίνος παραμένει συνώνυμο σύντομου και πολυώδυνου θανάτου. Πόσο λάθος είναι αυτό στην εποχή μας το γνωρίζουν καλά οι ογκολόγοι αλλά πριν από αυτούς μπορούν να το μαρτυρήσουν οι αμέτρητοι επιβιούντες νικητές του καρκίνου που αυξάνουν γεωμετρικά. Ο καρκίνος είναι μια αρρώστια όπως οι άλλες!

Πάνω από πενήντα σελίδες αφιερώνουν στις «unapproved methods of cancer treatment» οι συγγραφείς του «Ευαγγελίου» της Ογκολογίας με τίτλο «Cancer» (V. De Vita et al. στην έκδοση του 2007).

Λυπάμαι που δε μπορώ να πω κάτι περισσότερο.

Μόνο να επισημάνω, μαζί με αμέτρητους άλλους Ιπποκρατικούς λειτουργούς αυτό:

 

Φυλαχτείτε! Είναι πολλοί οι δολίως αλλοδρομούντες ψευδοθεραπευτές και είναι παντού!

Εμπιστευθείτε τη βασική έρευνα και τη βασιζόμενη σε αυτήν «ορθόδοξη» Ιατρική -με όλες τις βαριές αδυναμίες της και τα πολλά «άπλυτά» της!

Επειδή είναι ο μόνος σχετικά «ελεγχόμενος» δρόμος…

 

*Αγύρτης: εκ του αγείρω (ξεσηκώνω) ή εκ του άγυρις (συνάθροιση, αγορά)… Ακόμα: εκ του αγυρτάζω (μαζεύω χρήματα ή ζητώ ελεημοσύνη)

Πηγή: Βικιπαίδεια

 

Από τον Α. Αρδαβάνη Ογκολόγο Παθολογο

Από τον Α. Αρδαβάνη Ογκολόγο Παθολογο

 

 

Σχολιάστε

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

scroll to top