Log In
02/04/2018

Μήνυμα από τη Συντακτική Επιτροπή των Νέων της Ογκολογίας!

Αγαπητοί αναγνώστες των Νέων της Ογκολογίας

Η Συντακτική Επιτροπή του ηλεκτρονικού περιοδικού της ΕΟΠΕ “Τα Νέα της Ογκολογίας” με συντονιστές την κα Ελένη Γαλάνη και τον κο Νικόλαο Τσουκαλά ολοκληρώνει ήδη του πρώτους μήνες της θητείας της.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους με τις ιδέες, τα άρθρα και τη διάθεσή τους στηρίζουν “Τα Νέα της Ογκολογίας” και έχουν συντελέσει σημαντικά στην καθιέρωση τους ως ενός φόρουμ τακτικής επικοινωνίας, ανταλλαγής απόψεων και γόνιμου προβληματισμού μεταξύ όχι μόνο των μελών της ΕΟΠΕ αλλά και του ευρύτερου κοινού στο χώρο της Ελληνικής Ογκολογίας. Με ιδιαίτερη χαρά, εντάχθηκε πρόσφατα στην ύλη του περιοδικού και η νέα ενδιαφέρουσα στήλη, πρόταση του κου Χαράλαμπου Ανδρεάδη, που αφορά σε παρουσίασεις βιβλίων με συγγραφείς ανθρώπους που βίωσαν την εμπειρία του καρκίνου.

Στη συνεχή μας προσπάθεια για εμπλουτισμό της ύλης του ηλεκτρονικού περιοδικού μας, μερικές δικές μας σκέψεις για τις κατηγορίες άρθρων που μπορούν να ενεργοποιηθούν είναι οι εξής:

  1. Παρουσίαση δραστηριοτήτων και έργου κλινικής
  2. Παρουσίαση επιστημονικού έργου
  3. Παρουσίαση επιστημονικού συνεδρίου
  4. Ενδιαφέρουσα εικόνα ή κλινικό περιστατικό του μήνα
  5. Σχολιασμός επιστημονικού άρθρου
  6. Συνεντεύξεις από υποτρόφους της ΕΟΠΕ (εμπειρία από υποτροφία)
  7. Συνεντεύξεις από διακεκριμένους επιστήμονες στο χώρο της ογκολογίας
 

Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να συνεισφέρετε αρθρογραφώντας για μια από τις παραπάνω κατηγορίες, αλλά και για οποιαδήποτε άλλη σκέψη ή πρότασή σας, μπορείτε να μας στέλνετε e-mail στη διεύθυνση: hesmo@otenet.gr.

Στο πλαίσιο αυτό θα ακολουθούνται συγκεκριμένες οδηγίες και χρονοδιαγράμματα προκειμένου να διευκολύνεται η διαδικασία συλλογής, επεξεργασίας και δημοσίευσης των άρθρων. Πιο συγκεκριμένα, τα άρθρα θα υποβάλλονται μέχρι το τέλος κάθε μήνα και θα δημοσιεύονται μετά τις 15 του επόμενου μήνα, όπου θα κυκλοφορεί το τεύχος “Των Νέων της Ογκολογίας” .

Με την ελπίδα πως θα σταθείτε αρωγοί στην προσπάθεια συνεχούς αναβάθμισης των επιστημονικών εκδόσεων της ΕΟΠΕ και ειδικότερα του ηλεκτρονικού περιοδικού μας “Τα Νέα της Ογκολογίας”, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για το χρόνο και την πολύτιμη βοήθειά σας.

nea eope

Με συναδελφικούς και φιλικούς χαιρετισμούς,

Η Συντακτική Επιτροπή “Των Νέων της Ογκολογίας”

Aπό τη Συντακτική Επιτροπή : κα Ελένη Γαλάνη, κο  Νικόλαο Τσουκαλά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Newsletter

footer

Όροι Χρήσης

Κλινικές μελέτες ΕΟΠΕ

copyrights HTML