Κυριακή, 7 Ιούνιος 2020

Home » Ενημέρωση για Θέματα ΕΟΠΕ » Ενημέρωση σχετικά με την υλοποίηση του επόμενου σεμιναρίου της ΕΑΚΟ

Ενημέρωση σχετικά με την υλοποίηση του επόμενου σεμιναρίου της ΕΑΚΟ

Απρίλιος 14, 2020 8:14 Κατηγορία: Ενημέρωση για Θέματα ΕΟΠΕ, Στήλη Νέων Ογκολόγων A+ / A-

Το ΔΣ της ΕΟΠΕ παρακολουθώντας συνεχώς και στενά, όλες τις νέες εξελίξεις σε διεθνές και εθνικό επίπεδο σχετικά με τον κορονοϊό SARS-Cov-2 και την πανδημία της ασθένειας Covid-19, συζήτησε εκτενώς στη Συνεδρίαση της Παρασκευής 10 Απριλίου 2020 το θέμα της διοργάνωσης του επόμενου σεμιναρίου της ΕΑΚΟ.   Σε αυτό το πλαίσιο και βάσει των υφιστάμενων συνθηκών θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ΔΣ αποφάσισε τα εξής:

  1. Να μην πραγματοποιηθεί διά ζώσης και όπως είχε προγραμματισθεί το 2ο εκπαιδευτικό σεμινάριο του 7ου Κύκλου Σπουδών της ΕΑΚΟ.   
  2. Στην προγραμματισμένη ημερομηνία διεξαγωγής (22-24/05/2020) του Σεμιναρίου αυτού θα  πραγματοποιηθεί ένα webinar διάρκειας περίπου 2 ωρών με το συντονισμό και τη συμμετοχή των Διευθυντών Σπουδών της ΕΑΚΟ.
  3. Το 2ο εκπαιδευτικό σεμινάριο του 7ου Κύκλου Σπουδών της ΕΑΚΟ θα μεταφερθεί το Δεκέμβριο 2021 ή τον Ιανουάριο 2022, ανάλογα με τις σχετικές αποφάσεις που θα ληφθούν  σε εκείνη την περίοδο.
  4.  Το 3ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο του 7ου ΚΣ της ΕΑΚΟ θα υλοποιηθεί δια ζώσης την προγραμματισμένη ημερομηνία (11-13/09/2020), εκτός αν δεν το επιτρέψουν οι επικρατούσες συνθήκες.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση για το Webinar και τη διοργάνωση του 3ου εκπαιδευτικού σεμιναρίου του 7ου ΚΣ.

Σχολιάστε

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

scroll to top