Log In
25/06/2020

Έκδοση συμπληρωματικού τεύχους FCO, στο πλαίσιο του 5ου ΕΣΟ

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο διοργάνωσης του 5ου Ελληνικού Συνεδρίου Ογκολογίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί φέτος διαδικτυακά στις 9-11 Ιουλίου 2020 (5ο ΕΣΟ, https://www.eso2020.gr), θα εκδοθεί ένα συμπληρωματικό τεύχος (supplementary issue) του επίσημου περιοδικού της ΕΟΠΕ, Forum of Clinical Oncology (FCO, https://content.sciendo.com/view/journals/fco/fco-overview.xml), το οποίο θα περιλαμβάνει τις περιλήψεις των εργασιών στα αγγλικά.

Για τη δημοσίευση των εργασιών στο supplementary issue του FCO θα πρέπει να σταλούν οι περιλήψεις των εργασιών στα αγγλικά μαζί με το έγγραφο open license access υπογεγραμμένο, στο email fco@hesmo.gr.

Παρακαλούμε βρείτε εδώ τις οδηγίες υποβολής. Η προθεσμία αποστολής των ανωτέρω είναι ως και την 30/6/2020. Η δημοσίευση των εργασιών στο supplementary issue του FCO δεν είναι υποχρεωτική.

Να σημειωθεί ότι δεν θα γίνει κάποια επιπλέον ανασκόπηση των κειμένων που θα λάβουμε. Συνεπώς, παρακαλείσθε να ετοιμάσετε τις περιλήψεις των εργασιών σας στα αγγλικά ακολουθώντας τις οδηγίες ώστε να είναι έτοιμες για δημοσίευση.

Σας ευχαριστούμε για την ενεργό συμμετοχή σας στο επίσημο επιστημονικό περιοδικό της Εταιρείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Newsletter

footer

Όροι Χρήσης

Κλινικές μελέτες ΕΟΠΕ

copyrights HTML